logo

Práca s portálom

Nájdeš tu základné informácie, ktoré potrebuješ vedieť pri práci s portálom.

Vzdelávame a zabávame sa!

 

Portál Cykloškolák je tu aj pre teba a môžeš si ho kľudne pridať medzi svoje záložky – budeš ho totiž môcť navštevovať pravidelne. Na portály budú priebežne pribúdať nové články, aktivity, zaujímavý obsah no a najmä skvelé súťaže o parádne ceny!

 

Portál má v sebe aj špeciálny bodovací systém, ktorý ťa pri tvojej práci automaticky odmeňuje za aktivity, ktoré si prečítaš alebo splníš. A k čomu je to dobré? No predsa k tomu, aby sme ťa za takto získané body vedeli odmeniť!

Čo je potrebné na začiatok urobiť

 

Pokiaľ chceš portál využívať naplno, je potrebné aby si sa zaregistroval. S registráciou ti musí pomôcť dospelá osoba, tak popros rodičov, starých rodičov alebo iného príbuzného aby ti pomohli. Portál sa dá používať aj bez registrácie, nebudeš však mať prístupné žiadne aktivity, súťaže ani bodovací systém. Prístupné však budú všetky vzdelávacie články.

Po registrácii si dobre zapamätaj svoje prihlasovacie údaje – mailovú adresu a heslo. Tieto údaje budeš používať pri každom prihlásení. Prihlásenie si môžeš samozrejme aj uložiť vo svojom internetovom prehliadači a v prípade, že by sa ti aj napriek tomu stratilo tvoje heslo, môžeš si ho na portály jednoducho zmeniť.

 

 

Ako pracovať s portálom

 

Hlavnou úlohou portálu je prinášať ti pravidelne zaujímavé články, aktivity a súťaže. Takouto formou ti pomôže zorientovať sa v témach akými sú napríklad bicyklovanie, dopravné predpisy, ochrana životného prostredia a ďalšie. Celý obsah portálu máš dostupný v hornom prehľadnom menu, kde si môžeš preklikávať medzi jednotlivými stránkami portálu. V menu nájdeš tieto položky:

  • Domov – tu sa vždy dostaneš na hlavnú stránku portálu
  • Vzdelávame sa – táto sekcia je prístupná aj pre neprihlásených užívateľov a nachádzajú sa tu rôzne články pre vzdelávanie
  • Aktivity – najobľúbenejšia časť portálu, kde sa schovávajú všetky zábavné aktivity
  • Súťaže – tu nájdeš všetko potrebné k aktuálne prebiehajúcim súťažiam
  • Videá – sekcia so zaujímavými videami
  • O portáli – informácie o tomto portáli

Na vrchu nájdeš aj tlačidlá pre Prihlásenie a Registráciu. Po prihlásení sa tam ukáže rolovacie menu s informáciami o tvojom profile a možnosť odhlásiť sa.

Bodovací systém a odmeny

 

doplníme